Solberg om sjamanen: Prinsessa må få leve det livet ho ønsker

Folk må få leve ut tendensar til religiøsitet på ulike måtar utan at det er ei politisk sak, seier Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises sjaman-kjærast.
innenriks

– Eg tenker at kjærleikslivet til prinsessa ikkje er eit politisk spørsmål. Ho må ha eit godt liv og må få følgje det livet ho ønsker, seier statsminister Erna Solberg om prinsesse Märtha Louises nye kjærast, sjamanen Durek Verrett.

Medieoppslaga om Verrett har vore svært mange dei siste dagane, men Solberg seier ho ikkje finn det nødvendig å refse norske medium for dekninga.

– Eg forstår at folk har lyst til å lese saker om kjærasten til prinsessa. Men det er menneske det dreier seg om, det må vi hugse på. Kjærleiken må få lov å vekse uansett der han er, seier statsministeren.

(©NPK)