Vigslehøgtid ved Storfjord Handelsskule

Vestborg Vidaregåande Skule markerer 70 år

«Sundag 9. jan. var det opnings- og vigslehøgtid for Storfjord Handelsskule.»

Flaggheising: Vestborg Vidaregåande Skule markerte 70 års jubileet med flaggheising, historisk tilbakeblikk og jubileumskake. Tilsette og elevar ved skulen var samla når rektor heldt tale og elevane Lisa Ertesvåg og Østen Olai Ommedal heisa flagget.  Foto: Eivind Louis Helset

Nyhende

Slik starta artikkelen Sunnmøringen skreiv om den høgtidlege opninga av den gang Storfjord Handelsskule, som no heiter Vestborg Vidaregåande Skule. Skulen feirar i år 70 års jubileum og har gjennom historia gjennomgått ulike endringar.

Endringar i tilbod

I 1954 skifta skulen namn til Vestborg handelsskule før skulen i 1981 vart omgjort til vidaregåande skule og fekk namnet Vestborg Vidaregåande Skule. Knut Vikenes var rektor frå starten av og til 1962. Sidan då har det vore 6 rektorar ved skulen før no Håkon Hovda er i eit vikariat for Geir Magne Engås.