Jenter

Tap mot serieleiaren Stordal

Som venta vart serieleiar Stordal for sterke for Stranda/Sunnylven på torsdagskvelden. Alt etter 20 minutt leia bortelaget 4–0 og kampen i realiteten avgjord.

Corner Guro Flydal Ringdal (blå drakt t.h) avsluttar her etter ein av mange cornerar for heimelaget i sistec del av 1. omgang. Skotet strauk stanga på utsida. Foto: Arild Ringdal  Foto: Arild Ringdal

Nyhende

Kun i siste halvdel av 1. omgang vart dette ein jamn kamp. Trenar Bialek gjorde nokre bytter og endringar. Då var det jamn kamp lenge, og heimelaget greidde å halde ballen i laget. Ei rad med cornerar gav til slutt utteljing då Ragnhild Årvik på meisterleg vis heada ballen i mål etter eit innlegg frå høgre. Ei scoring vi tvilar på pappa Leidulf hadde fått til sjølv i glansdagane i førre hundreåret! I denne perioden var også Sara Sæther (debutant på damelaget), Olene Lade, Guro Flydal Ringdal og Andrea Lie Kirkhorn farleg frampå og kunne fort fått registrert nettkjenning.


5.divisjon

Nytt tap for Stranda

Stranda gjekk på sitt andre strake hausttap då Fjørtoft scora i sluttminutta sist torsdag.


Ligg øvst

Men det er ikkje utan grunn at Stordal ligg øvst på tabellen. Laget var jamt over betre enn Stranda/Sunnylven. Olene Lade tende eit lite håp då ho reduserte til 2–5 vel midtvegs i andre omgang. I sluttminutta vart det to nye baklengs for heimelaget