Startar breiddetilbod for G19

Juniorlag populært

– Vi er 20 og då er det iallefall 10-12 som har gitt melding om at dei ikkje kjem i kveld!

Gjengen som møtte på første G19-trening sist fredag. Bak frå venstre: Kjetil Svendsen(leiar sportsleg utval), Robert Norangshol, trenar, Kai Ronny Vikan, Martin Solheim, Eirik Sjåstad, Ola Mehl Slettebak, Mathias Rønneberg, Elias Vågsæter, Jørgen Eliasssen, Johan Fagerstrøm Øye, Anders Lie Kirkhorn, Kalle Hjell, trenar. Framme frå venstre: Marcus Myhre Djupvik, Aagash Nithi, Mats Aal Løvlid, Christian Løseth, Sander Birkhol, Jakob Rjånes, Tobias Flydal, Odd Egil Vågsæter, Andreas Ljøkjell, Erland Mathisen. Trenar Harry Hovde var ikkje tilstades. I alle fall ti spelarar til har meldt si interesse. 

Nyhende

Kalle Hjelle er overvelda av responsen etter at han og nokre til tok initiativ til eit reint breiddetilbod for G19-spelarar. I utgangspunktet var det ti som ikkje hadde kamptilbod og 14-15 til som ville trene.